La Colla Vella dels Xiquets de Valls segueix fent passos ferms per plantar-se a la festa major de Sant Joan en la millor condició possible. Dissabte a la tarda, els del Portal Nou s’anotaven un registre extraordinari, a Reus, en el marc de la diada del Pallol.

PUBLICITAT

La formació dirigida per Albert Martínez encarava la primera ronda descarregant el segon 2de8 amb folre de l’any. Seguidament, estrenaven el 5de8, construcció que no es plantejaven des del 2019. Per rubricar les tres rondes de castells, plantaven el 4de8. S’acomiadaven de plaça amb tres pilars de 5 i tres pilars de 4.

A la capital del Baix Camp, els Xiquets de Tarragona repetien el 2de7 i el 3de8, castells que havien estrenat el passat cap de setmana. A la tercera ronda, completaven el 5de7.  Tancaven la jornada amb un pilar de 5 i tres pilars de 4.

Els amfitrions, els Xiquets de Reus, plantejaven l’actuació amb el 5de7, el 7de7 i el 4de7 amb el pilar. Marxaven de plaça amb un vano de 5 i quatre pilars de 4.

La propera sortida de la Colla Vella serà diumenge, al migdia, al barri de tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, acompanyats de la colla local, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.

PUBLICITAT