La Unió Esportiva Valls clou la temporada amb derrota al camp de El Catllar per 2 gols a zero. Amb aquesta derrota, el conjunt vallenc acaba a la 4ta plaça de Primera Catalana després del triomf del Viladecans. Aixi valorava el partit el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Tot i una primera meitat fluixa, els blanc-i-vermells van tenir dues ocasions per obrir la llauna, sobretot la ocasió de Bati que enviava la pilota al pal i perdonava el 0 a 1. Amb tot, seria el Catllar qui s’avançaria al marcador.

En la primera arribada de perill, Bilal definia amb qualitat davant Albert Alfonso i posava l’aventatge pel conjunt catllarenc a les acaballes.

A la segona meitat, tal com va passar en el partit contra el Borges, per part de la UE Valls entraven quatre jugadors de cop per donar els darrers minuts de la temporada a tota la plantilla.

Tot i aixi, els dos equips es quedaven amb deu per una disputa entre Riki Nogueira i Lucas i que serien expulsats.

Al darrer tram de partit, Oscar Torre també era expulsat i la UE Valls acabava amb 9 el partit i poc després El Catllar sentencaria. Ian marcaria el 2-0 definitiu i donaria la victòria definitiva als locals.

Derrota per cloure la temporada de la Unió Esportiva Valls. Tot i això, temporada més que positiva amb una 4ta plaça a Primera Catalana sota el braç.

PUBLICITAT