Es posen a la venda les entrades per assistir als actes de la Festa Major de Sant Joan a Valls.

PUBLICITAT

Els esdeveniments començaran per l’espectacle de dansa “la boda”, coproduït per Adagi Dansa i la Fundació Festes Decennals i, per l’altra, els Concerts Cirqueros, amb tres actuacions amb tallers de circ impulsades per La Circoteca.

“La boda” tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 19h de la tarda al Teatre Principal dirigida per Mònica Cervantes. Després de l’estrena per les Decennals, torna la peça de dansa contemporània inspirada en la sarsuala “La Boda de Luis Alonso”.

D’altra banda, hi haurà l’espectacle de Circ familiar “Concerts Cirqueros”. Seran tres actuacions simultanejades amb tallers de circ, que es celebraran al Circ de Valls al carrer Montserrat, al costat de La Circoteca del Portal Nou.

Les entrades ja es poden adquirir al portal web de codetickets o presencialment a les taquilles del Teatre Principal.

PUBLICITAT