El Club Bàsquet Valls segueix planificant la plantilla de cara la temporada 2022-2023. Una de les noves renovacions del conjunt vallenc és la d’Adrià Trouvé, un dels jugadors amb més minuts i millor anotació de la present temporada ja finalitzada.

PUBLICITAT

Després de la renovació de Jordi Andreu i Oriol Besora, s’ha confirmat la continuïtat de l’aler de 21 anys que va arribar procedent del CBT tot just la temporada passada.

Adrià Trouvé va sumar un total de 18 minuts sobre la pista amb un promig de 7,2 punts per partit. Trouvé ha estat una de les sorpreses agradables pel Club Bàsquet Valls i que ha ajudat a l’equip a sumar punts sobretot des de la línia de 3.

Un Adrià Trouvé que també serà una peça valuosa pel projecte de Victor Neila. A més, es retroba dins l’equip amb el primer fitxatge de la temporada, Oriol Mateu procedent de l’Igualada i amb qui va compartir vestidor a El Vendrell.

Es confirma aixi la tercera renovació del Club Bàsquet Valls d’EBA que segueix fent passes per perfilar la plantilla 2022-2023.

PUBLICITAT