La Unió Anelles de la Flama va celebrar els actes centrals del seu 50è anniversari de l’entitat. El segon cap de setmana de celebració, es va dur a terme la taula rodona en commemoració al mig segle de vida de l’entitat anomenat “UAF 1972-2022-2072; passat, present i futur.”

PUBLICITAT

El dissabte pel centre històric de la ciutat va tenir lloc “la Crida a la Festa”. Va ser en aquesta ocasió, que el Pregoner, un dels personatges més mítics de la UAF va anunciar l’efemèride de l’entitat a la plaça del Blat.

Amb tot, el moment culminant va ser la sessió de la tarda feta pel fotògraf vallenc Sergi Masip amb més de dos-cents socis i sòcies amb balls, danses, peces d’imatgeria i les expressions folklòriques més genuïnes de l’entitat.

Finalment, es va cloure la jornada a les 18h de la tarda a la plaça del Blat per l’espectacle “Moments de Festa”. Una explosió de cultura popular per tal de cloure els actes centrals del 50è anniversari de la UAF que recollia la seqüència festiva de l’any. Una festivitat que va fer un repàs exprés del calendari anual: des de la Candela fins a Santa Úrsula fins a Sant Joan

PUBLICITAT