El Valls Futbol Inclusiu i la Fundacio Barça van disputar un partit per la solidaritat. Aquesta és una iniciativa d’un punt d’inici amb el futbol inclusiu a la ciutat, que s’ha dut a terme amb el Centre Ocupacional de la Fundació Ginac i l’alumnat de la unitat de Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva de l’Institut Narcís Oller de Valls.

PUBLICITAT

De fet, des de l’equip del Valls Futbol Inclusiu treballen amb l’Escola Valls Futbol Club per incloure l’equip a les seves seccions per la propera temporada.

Una jornada per la solidaritat en què la propia entitat va ser convidada per la Fundació Barça a conéixer les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper al Camp Nou, la visita al museu i el partit amistós que es va celebrar amb la Fundació Genuine del Barça.

El partit de tornada es disputarà a Valls al desembre, durant la setmana de les capacitats que es celebra al municipi. Una jornada impulsada per la Fundació Ginac i l’Institut Narcís Oller que va servir per què es continuin teixint complicitats dins el Valls Futbol Inclusiu.

PUBLICITAT