Foto Sant Joan a Valls

En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la portaveu dels anticapitalistes, Ester Huguet, ha afirmat que actualment el teixit associatiu se sent desplaçat a l’hora de confeccionar, per exemple, la programació de la Festa Major de Sant Joan.

Foto Sant Joan a Valls
PUBLICITAT

Sense deixar de banda la qüestió cultural, la regidora de la CUP, de la mateixa manera que va expressar en el ple municipal, ha demanat que s’obri la placeta del Museu Casteller de Catalunya més enllà dels dimecres i dissabtes.

L’encallament de l’actual equip de govern format per Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls i la preparació dels cupaires de cara a les eleccions municipals de l’any que ve han estat altres qüestions que s’han tractat a la conversa.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la regidora de la CUP, Ester Huguet, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT