L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ha realitzat la sortida anual amb els alumnes de nivell avançat durant el cap de setmana del 27 al 29 de maig. Aquesta gira ha comptat amb diversos grups instrumentals i corals que van actuar a localitats de l’Alt i Baix Penedès durant tres dies intensos que van servir per establir contacte amb altres escoles musicals.

PUBLICITAT

El divendres 27 de maig van començar actuant a l’escola pública Marta Mata del Vendrell, un centre d’alta complexitat, on durant més d’una hora diferents grups van tocar el seu repertori. A la tarda va ser el torn de l’escola Santa Creu de Calafell, tocant davant l’alumnat de quart de primària i al vespre va ser el moment del cor modern que, conjuntament amb el cor jove de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, van oferir un recital a l’auditori del centre. Un concert amè, amb un repertori variat, des d’espirituals a cançons populars catalanes, obres d’autor i populars japoneses i ucraïneses.

Dissabte a la tarda, després d’una visita a la Ciutadella Ibèrica de Calafell i una visita pel poble de Sant Vicenç de Calders, van fer un concert a la Premsa de Lliure que va anar a càrrec dels combos del centre vallenc i de l’escola de música moderna Músic’s del Vendrell. I per acabar, diumenge l’orquestra de corda i vent va actuar a Cal Figarot de Vilafranca del Penedès en conjunt amb l’orquestra de l’Escola Municipal de Música Dolors Calbet de la ciutat.

PUBLICITAT