L’Ajuntament de Valls ha aturat aquest dijous l’execució de les obres de creació del carril bicicleta que havia d’enllaçar l’estació d’autobusos, passeig de l’Estació i el barri del Fornàs. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha ordenat la paralització del projecte després d’informar-ne a les regidories de Mobilitat i d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat que l’impulsaven. Escoltem-la:

PUBLICITAT

El consistori, després de comprovar el resultat de les obres, procedirà ara a revisar tècnicament tots els aspectes del projecte en la totalitat dels trams. La mateixa alcaldessa ha indicat que avaluaran si el projecte és convenient o no per la ciutat.

A finals de 2021,  el consistori adjudicava la primera fase de les obres del carril bici a l’empresa Prosenyal per un valor de 71.650 euros. El projecte, escollit per la ciutadania en el marc dels darrers pressupostos participatius, s’havia de desenvolupar durant aquest 2022.

Aquesta iniciativa municipal preveu connectar la zona de l’estació d’autobusos fins a l’entrada del Polígon Industrial. El recorregut contempla gairebé 2 quilòmetres, els quals transcorren per la zona del passeig de l’Estació, el carrer Prat de la Riba, l’avinguda Francesc Gumà i Ferran i la zona del Fornàs, fins a tocar a l’Hotel Class.

PUBLICITAT