La Companyia de Teatre Anna Roca oferirà l’espectacle infantil ‘Valentina Quàntica’ el pròxim dissabte 4 de juny a les sis de la tarda al Teatre Principal. Aquesta representació, recomanada a partir de cinc anys, pretén destacar el paper de les dones científiques a Valls.

PUBLICITAT

L’obra és la història d’una noia científica que té la voluntat de difondre la ciència i resoldre els “perquès” que se li apareixen contínuament al cap des que era ben petita. Junt amb el seu company, Pollet Fernández, i un canal de YouTube, vol arribar a les cases de tots els joves.

A través de l’obra es volen plantejar diverses incògnites, com per què si estem en una societat igualitària entre homes i dones, hi ha tan poques científiques reconegudes? D’aquesta manera vol fer un homenatge tant a les dones que s’han dedicat a la ciència, com Marie Curie o Rosalind Franklin, i a les que ho fan en l’actualitat.

PUBLICITAT