Les entitats que integren el Seguici Cerimonial de la ciutat de Valls han demanat a l’alcaldessa, Dolors Farré, que cessi al coordinador de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, Jordi Bertran. En una roda de premsa, celebrada aquest dimecres a la plaça del Blat, aquests grups denuncien la seva manca de professionalitat i el despotisme. Escoltem Marc Roselló, membre de la Colla Gegantera del Calçot.

PUBLICITAT

Des de l’Agrupament Cultural Verge de la Candela, que porta el ball de bastons, denuncien la disfuncionalitat de les diferents comissions organitzatives de la Festa Major de Sant Joan, integrades per components de les entitats. Així ho explica Jordi Robert.

Finalment, la Unió Anelles de la Flama ha alertat que les entitats s’han trobat alguns actes al programació sense que elles en tinguessin constàncies. Albert Oliva n’és el president.

Les sis entitats volen que la Festa Major de Sant Joan 2022 marqui un abans i un després en les polítiques culturals de la ciutat i que aquest nou cicle serveixi per recuperar la normalitat, l’entesa i la valorització que sempre havia tingut la ciutadania en l’organització de la festa.

PUBLICITAT