Les dues colles dels Xiquets de Valls afronten un mes de juny amb la vista posada a arribar en les millors condicions a la festa major de Sant Joan. Abans, però, aquest cap de setmana tenen programades diverses actuacions.

PUBLICITAT

La Colla Joves té dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça de l’Estudi de Vila-seca, actuació amb motiu de l’aniversari del bateig dels Xiquets de Vila-seca. En aquesta jornada, també hi acudiran els Xiquets del Serrallo i la Colla Jove Xiquets de Tarragona

De cara a diumenge, a les set de la tarda, els del carrer d’en Gassó es desplacen a la festa major del Vot de Sant Andreu de la Selva del Camp. Hi actuaran acompanyats de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. La cita tindrà lloc a la plaça Major.

A falta de l’assaig d’aquest divendres, la formació dirigida per Pere Rico té la intenció de seguir fent la clàssica de 8 els dos dies i rodar els diferents tronc. Un dels dos dies també inclouran el 5de7 amb la voluntat d’apujar-lo un pis més en les properes sortides.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuarà diumenge, a les dotze del migdia, a Tarragona, amb motiu de l’aniversari del local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau. En aquesta ocasió, els de la camisa rosada volen seguir consolidant la gamma bàsica i alta de 8 pisos.

La cita tarragonina, que es farà a la plaça Cuba, a més de la Vella, comptarà amb la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, els Bordegassos de Vilanova i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT