La Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l’Ajuntament de Valls i l’Antena de Coneixement del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) han organitzat dues xerrades sobre medi ambient que es duran a terme al Centre Cívic de Valls.

PUBLICITAT

En primer lloc, el dimecres 8 de juny a les set de la tarda es realitzarà la primera sessió anomenada “Consum responsable i estalvi energètic. La cooperativa Som Energia”. Aquesta anirà a càrrec de Carles Barberà, soci de Som Energia, una cooperativa sense ànim de lucre que comercialitza i produeix energia d’origen renovable. Aquest explicarà les causes de l’increment del preu de l’energia i donarà consells per a reduir la factura de la llum i la magnitud de la nostra petjada ecològica.

Per altra banda, el dimarts 5 de juliol es portarà a terme el taller “Balcons verds: La biodiversitat a casa teva” també a les set de la tarda. Aquesta serà realitzada pel tècnic de Medi Ambient de la URV, Toni de la Torre, que ens plantejarà crear a casa espais verds als balcons, terrasses o jardins per així donar més biodiversitat a la ciutat. Per tant, aconsellarà quines són les espècies vegetals més adients per plantar i com tractar-les. En acabar la xerrada oferirà un obsequi als assistents.

PUBLICITAT