Nou pas en la consolidació dels 8 pisos de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A Tarragona, diumenge al migdia, en el marc de l’aniversari del local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, els del Portal Nou sumaven el tercer 2de8 amb folre de la temporada. A més, s’apuntaven el 3 i el 4de8. Finalitzaven la seva actuació amb tres pilars de 5 i tres pilars de 4.

PUBLICITAT

La Colla Jove Xiquets de Tarragona era capaç de descarregar el segon 4de8 de l’any. El “carro gros” arribava a la segona ronda. Els liles també assolien el 5de7 i el 4de7 amb el pilar. S’acomiadaven amb un vano de 5 i tres pilars de 4.

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau desmuntava el 2de7 de sortida. Els de la camisa verda redreçaven la jornada amb el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7 amb el pilar. A la ronda de pilars, alçaven el pilar de 5 i dos pilars de 4.

La quarta colla a plaça, els Bordegassos de Vilanova, portaven la clàssica de 7 amb el 4de7, el 3de7 i el 2de6. Marxaven de l’actuació amb el pilar de 5 i dos pilars de 4.

La propera sortida de la Colla Vella, la darrera abans de la Festa Major de Sant Joan, tindrà lloc dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, a l’Arboç. La formació dirigida per Albert Martínez actuarà acompanyada de la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

PUBLICITAT