La Cambra de Comerç i Indústria de Valls iniciava el passat dimarts 7 de juny les formacions PICE, adreçades a joves de 16 a 29 anys que no treballen ni estudien, inscrits a la Garantia Juvenil.

PUBLICITAT

El cas és que una quinzena de joves es formen a les instal·lacions de la Cambra, concretament a la sala Alt Camp, en àmbits diversos com són les competències digitals, l’ocupabilitat, habilitat social, operacions auxiliars d’emmagatzematge, picking i radiofreqüència, manipulació d’aliments i conducció de carretons elevadors.

Es tracta de formacions gratuïtes, cofinançades pel Fons Social Europeu, la Cámara d’Espanya i la Cambra de Comerç de Valls, per apropar els joves al món laboral, millorant i complementant el seu Currículum Vitae.

El programa PICE també ofereix ajudes d’atenció personalitzada i orientació per tal de fomentar la contractació de joves que hi prenguin part.

PUBLICITAT