El grup municipal de Ciutadans ha destacat el paper de defensa dels veïns i les veïnes de Valls, fet que ha desembocat que l’equip de govern, format per Junts i ERC-Compromís per Valls, hagi fet marxa enrere en projectes com el PDUAE o més recentment en el carril bici. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la portaveu de la formació taronja, Cristina Laiz, ha manifestat la manca de transversalitat que hi ha entre les diferents regidories.

PUBLICITAT

Entre d’altres qüestions, Laiz ha volgut explicar perquè el seu partit va votar en contra als dos modificatius de crèdit del passat ple municipal, tot i la seva abstenció en els pressupostos de l’actual exercici.

Podeu escoltar l’entrevista sencera amb la regidoria de Ciutadans, Cristina Laiz, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT