La temporada 2022-2023 es comença a planificar a les oficines de la Unió Esportiva Valls. Després de la presentació dels primers nous fitxatges i el sopar del 50è aniversari, el club ha fet oficial les primeres dues renovacions: Èric Martí i Arnau Miró.

PUBLICITAT

Els dos futbolistes, residents a Valls, han estat peces clau en l’eix de la defensa i han executat un gran paper en la passada temporada a 1a Catalana. A més, ambdós, van competir la temporada 2020-2021 a 3a Divisió amb l’equip blanc-i-vermell.

Martí i Miró han compartit una posició de defensa central que aquest curs també ha ocupat Joan Domingo.

En els propers dies, el director esportiu, Joan Antoni Pallarès i el tècnic, Manel Cazorla, seguiran comunicant més renovacions, altes i baixes de cara a una nova temporada en què es buscarà quedar el més amunt possible en la taula classificatòria de 1a Catalana.

PUBLICITAT