La Unió Esportiva Valls segueix treballant als despatxos de cara a la confecció de la plantilla de la temporada 2022-2023. En el capítol de renovacions, Òscar Torre i Gerard Batista “Bati” han signat la vinculació per un curs més.

PUBLICITAT

Òscar Torre, que ocupa la posició de lateral esquerre, arribava al club la temporada 2020-2021 procedent de l’Ascó. També ha jugat al Cambrils Unió, Reus B, el Morell i el Reddis. En la passada temporada, aconseguia estrenar-se en el compte golejador de la UE Valls amb un gol al camp del Vista Alegre.

Pel que fa Gerard Batista “Bati”, que també juga de lateral esquerre, arribava a la plantilla blanc-i-vermella l’estiu del 2018 quan l’equip militava a la Segona Catalana. En els partits que ha disputat aquesta temporada, ha estat decisiu en la segona volta anotant un total de quatre gols.

Amb aquestes dues renovacions, ja són quatre jugadors de la temporada 2021-2022 que el club de la capital de l’Alt Camp s’assegura la continuïtat, com a mínim, un any més.

PUBLICITAT