Les dues colles dels Xiquets de Valls afronten el tram final de preparació abans de les actuacions de la festa major de Sant Joan. De fet, ambdues les cites de les dues formacions coincideixen aquest dissabte, encara que en llocs diferents, pràcticament a la mateixa hora.

PUBLICITAT

A dos quarts de sis de la tarda, al carrer Major de l’Arboç, la Colla Vella prendrà part en l’aniversari de la colla local. A falta de l’últim assaig, els del Portal Nou es plantegen una actuació per consolidar els castells de 8 que ja han fet enguany. En aquesta cita, a més de vallencs i arbocencs, hi participarà la Colla Jove de Castellers de Sitges i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

Mitja hora després, la Colla Joves pretén donar un pas més en la diada del Pati en forma de 2de8 amb folre i 5de8. L’actuació vallenca, que torna després de dos anys per culpa de la Covid-19, comptarà amb la participació dels Xiquets de Tarragona, els Nens del Vendrell, els Castellers de Barcelona i els Moixiganguers d’Igualada. El format de l’actuació serà de cinc rondes.

A banda de l’actuació castellera, els de la camisa vermella organitzen el mateix dissabte un sopar popular i un concert amb Bungker Li, Allioli Versions i DJ Jef.

De cara a diumenge, al matí, s’han previst un parc infantil, pintacares i esmorzar a la plaça de la Zeta. A dos quarts d’una del migdia, al pati de la Palmera, hi haurà un vermut i la presentació del llibre “Petits grallers”.

PUBLICITAT