El corredor d’ultramaratons internacionals amb BTT, Sergio Gutiérrez, i la jugadora de futbol de l’Sporting de Gijón, Helena Vives, són els millors esportistes de Valls del darrer any, els quals van ser guardonats en la 30a Nit de l’Esport que es va celebrar divendres 10 de juny al Centre Cultural Municipal.

PUBLICITAT

La gala de la Nit de l’Esport, presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, va homenatjar d’altres personalitats rellevants del municipi, com per exemple, la Fundació Ginac a la millor iniciativa per les activitats que organitzen amb col·lectiu de discapacitats o Pere Sans en reconeixement a la ciutat.

D’altra banda, la Fundació Barça rebia un guardó per la seva tasca social i esportiva i, sobretot, pel paper especial que tenen a la capital de l’Alt Camp en el desenvolupament del projecte “FutbolNet”.

La Nit de l’Esport Vallenc, entesa com un acte de reconeixement al teixit esportiu de la ciutat, està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports. Es recuperava després de dos anys sense fer-la per culpa de les restriccions de la Covid-19.

PUBLICITAT