Molt bon dia aquest és el Daily informatiu de Ràdio Ciutat de Valls per aquest dilluns 13 de juny. Avui destaquem el naixement del ‘Tast a la plaça’, una proposta de degustació de quatre platets maridats amb vi i vermut aquest dijous 16 de juny.

PUBLICITAT

 

L’esdeveniment començarà, a les vuit del vespre, a la plaça de l’Oli. La idea és impulsada per diferents establiments de l’entorn d’aquesta emblemàtica plaça del Centre Històric i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i també de l’entitat Comerç de Valls. Precisament, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, espera poder portar aquesta iniciativa en d’altres indrets de la ciutat.

“Tast a la plaça” està organitzat concretament per 17 establiments. Els comerços hi col·laboren proporcionant aliments, el vi i el vermut, cuinant els platets o aportant algun producte per una cistella que es sortejarà entre totes les persones participants.

Els tiquets ja estan a la venda a l’Oficina de Turisme, carrer de la Cort 3, a un preu de 10 euros.  

PUBLICITAT