El Club Bàsquet Valls segueix en el seu capítol particular de renovacions i ha aconseguit una de molt especial: la de Marcus Vinicius. L’ala-pivot signa per una temporada més amb el club vallenc i ha sigut peça fonamental per Oriol Pozo durant la temporada 2021-2022.

PUBLICITAT

Vinicius és la sisena peça confirmada del nou projecte de Victor Neila i, a més d’aportar la seva experiència, presenta credencials suficients per ser de nou cabdal als de la capital de l’Alt Camp.

El brasiler ha aconseguit un promig de 14 punts i 9 rebots en 14 partits que ha disputat d’EBA. Amb tot, el propi Vinicius va perdre’s el darrer tram de la temporada per una lesió al genoll i la seva posterior operació.

Victor Neila ja té així el jugador franquícia del Club Bàsquet Valls i un dels capitans del club vallenc. Vinicius sumarà així la segona temporada consecutiva al club blanc-i-vermell després del seu retorn des de la temporada 2005-2006 quan el CB Valls militava a LEB Plata.

PUBLICITAT