Sortida tranquil·la per la Colla Vella dels Xiquets de Valls a l’Arboç. Dissabte a la tarda, els de la camisa rosada descarregaven el 4de8, el 2de7 i el 3de8. Una clàssica de castells de 8 que servia a la formació dirigida per Albert Martínez per acabar de rodar els troncs i la canalla. Per acomiadar la diada arbocenca alçaven dos pilars de 5 i dos de 4.

PUBLICITAT

A la mateixa diada, la Colla Jove de Castellers de Sitges descarregava el 2de6, el 3de7 i el 4de6 amb el pilar. Finalitzaven la seva actuació amb un pilar de 5.

Els Minyons de l’Arboç s’anotaven el 4de6 amb el pilar, el 2de6 i el 3de6 amb el pilar. Acabaven la seva diada amb pilars de 4.

Finalment, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca sortia de plaça amb el 3de6, el 4de6 i dos intents desmuntats de 3de6 amb el pilar. S’acomiadaven amb un pilar de 4.

Després de l’Arboç, la Colla Vella no té fixada cap sortida fins a la festa major de Sant Joan. Per preparar aquestes cites, els rosats han convocat una sèrie d’assajos per preparar el repertori d’un dels primers compromisos importants del curs.

PUBLICITAT