Pas endavant i millor actuació del cap de setmana per la Colla Joves Xiquets de Valls. A la diada del Pati, celebrada dissabte a la tarda, els del carrer d’en Gassó aconseguien completar els primers 5de8 i 2de8 amb folre de l’any, castells que no els assolien des d’abans de la pandèmia. A més, descarregaven el 3de8.  S’acomiadaven de plaça amb un vano de 5.

PUBLICITAT

A la mateixa diada, els Moixiganguers d’Igualada s’anotaven el tercer 2de8 amb folre de l’any, el 3de8 i el 4de8. Finalitzaven la jornada amb un vano de 5.

Els Xiquets de Tarragona s’apuntaven el primer 4de8 de la temporada. També completaven el 5de7 i el 3de8. Tancaven la diada vallenca amb un vano de 5 i dos pilars de 4.

Els Castellers de Barcelona oferien una actuació amb tres castells de 7 pisos: el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7.  Acabaven amb un pilar de 5

Els galons de 7 també van ser una fita pels Nens del Vendrell. La colla de la capital del Baix Penedès s’anotava el 3de7 amb el pilar, el 4de7 amb el pilar i el 4de7. A la ronda de pilars, bastien el pilar de 5 i dos pilars de 4.

Després de la diada del Pati, la Colla Joves no tornarà a plaça fins a Sant Joan. De cara a la preparació de la festa major, els diables vermells tenen programats una sèrie d’assajos per arribar en plena forma a les cites de la plaça del Blat.

PUBLICITAT