El passat dimecres 8 de juny tenia lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del que serà el nou magatzem-licoristes d’Indústria Tècnica Pecuària (ITPSA), que s’està construint al Polígon Industrial de Valls. La Cambra de Comerç de Valls va poder participar de l’acte, simbòlic i emotiu, que va comptar amb la presència de la presidenta d’ITPSA, Montserrat Sabartés, el conseller delegat, Francesc Puchal i el gerent de l’empresa, Pau Brufau, acompanyats de membres de l’empresa, proveïdors i col·laboradors del projecte. Puchal assenyalava que l’actual projecte es dedicarà a emmagatzemar les matèries primeres i al producte acabat”. També destacava que el nou magatzem tindrà quatre molls de càrrega i descàrrega.

PUBLICITAT

Les obres del nou edifici ja estan en marxa i les està executant l’empresa Calaf Constructora. Es preveu que els treballs finalitzin el primer trimestre del 2023. El nou magatzem logístic es troba al carrer Licoristes 38-40 i comptarà amb un solar de 3.800 m²  i una superfície construïda de 1.710 m². Amb aquestes noves instal·lacions ITPSA ampliarà les actuals dependències que l’empresa té al Polígon Industrial de Valls, al carrer Artesans 61 i 68.

Industrial Tècnica Pecuària S.A. (ITPSA) fundada l’any 1968, és una empresa líder en la fabricació de suplements per alimentació animal i humana. ITPSA té una voluntat de no només comercialitzar els seus productes, sinó d’oferir als seus clients un ampli servei d’assessorament tècnic en el sector de la nutrició i alimentació.

PUBLICITAT