El Barri de les Comarques de Valls dona el tret de sortida a les festes majors als barris de la ciutat. Tot i que els actes previs ja començaven dilluns amb les competicions de futbol, el gruix de la programació es concentra durant el cap de setmana.

PUBLICITAT

De cara a divendres, a la nit, es farà el sopar dels socis i música en viu amb el grup Jamaika.

Ja dissabte, al matí, tindrà lloc el concurs de dibuix. A les 5 de la tarda, serà el torn de la festa de l’escuma i un berenar amb coca i xocolata per a la mainada. Finalment, a la nit, hi haurà ball amb el grup Loren.

L’últim dia de la festa major, diumenge, al matí, serà el torn del parc infantil i un vermut popular. A la tarda, hi haurà animació infantil, un sorteig amb regals i la traca de fi de festa.

El nou president de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de les Comarques, José Ramon Pastor, ha afirmat, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, que hi ha moltes ganes de recuperar la festa major després de dos anys de no celebrar-la per culpa de la pandèmia.

Com és tradició, el Barri de les Comarques obre el cicle festiu als barris de la ciutat. Un cop finalitzi la festa major de Sant Joan, d’altres barris o urbanitzacions també preveuen organitzar-la.

PUBLICITAT