El Club Bàsquet Valls Lear d’Albert del Rey anuncia dues renovacions de cop: Núria Vilamajor i Júlia Cañellas. El conjunt vallenc continua així confeccionant la plantilla a Lliga Catalana Femenina i treballa en donar continuïtat un equip que, tot i el descens, seguirà amb la seva columna vertebral.

PUBLICITAT

Núria Vilamajor signa per una temporada més, després d’aterrar al club vallenc la temporada passada i on ha deixat molt bones sensacions. Vilamajor ha promitjat aquesta tmporada 8 punts amb un 64% d’encert en el tir de dos i amb 29 minuts de mitjana sobre la pista.

Per la seva banda, Júlia Cañellas també ha sigut molt protagonista en el Club Bàsquet Valls Lear amb 21 partits disputats, cinc punts de mitjana i 113 punts anotats aquesta temporada amb la samarreta blanc-i-vermella.

El CB Valls Lear a més d’anunciar aquestes noves incorporacions, amb 4 fitxatges més són: Cristina Barreira, Irene Jiménez, Àngels Ciurana i Tània Cabré, que es presentaran aquest dijous amb el conjunt vallenc.

PUBLICITAT