La celebració de la Festa Major de Sant Joan de Valls suma enguany la nova comissió participativa Per la Diversitat Funcional, sorgida de les inquietuds i de les realitats de diferents vallenques i vallencs i acollida per l’Ajuntament. Per això, en el programa d’aquest Sant Joan es veuen els primers passos d’un seguit d’accions i de propostes que de ben segur creixeran amb noves aportacions. Escoltem la regidora de Cultura, Laia Castells.

PUBLICITAT

La iniciativa està impulsada per la Fundació Ginac, amb la col·laboració de diverses entitats del territori amb les quals s’ha format el grup de treball “Fent Pinya”, amb la col·laboració del Pla d’Acció Comunitària i Inclusiva de Valls (PLACI) i la regidoria de Cultura.  El grup està format per persones amb diversitat funcional i famílies, ciutadania sensible, professionals de la Fundació Ginac i responsables tècnics del PLACI. El regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, parla de la inclusivitat que tindrà el Sant Joan 2022.

Per això aquesta nova comissió ha dissenyat un seguit de mesures i accions. L’esforç per la millora contínua implica que les persones amb diversitat funcional puguin prendre part dels actes programats, assegurant unes festes cada cop més accessibles per a totes i tots.

PUBLICITAT