Després de l’èxit del 2021, la Unió Anelles de la Flama torna a posar a la venda el domàs decoratiu de la Festa Major de Sant Joan que va estrenar l’any passat, inspirada en la imatge gràfica del cartell de Sant Joan passat, obra del dissenyador Miguel Bustos. De nou, s’ha editat la bandera en tres colors diferents, vermells, groc i blau, perquè cadascú pugui engalanar les finestres i els balcons com més li agradi.

PUBLICITAT

El domàs té un preu de 15 euros i es pot adquirir al local social de la UAF i als comerços de la ciutat que són punt de venda com Moda Roylle, El Safareig, Cistelleria Roca, Teixits Cortès, Floristeria Heura Musa i Calçats Alentorn. També es pot encarregar a través de les xarxes socials de l’entitat.

D’altra banda, a partir de divendres 17 de juny, als balcons de la Casa de la Ciutat, a la plaça del Blat, hi haurà l’engalanament amb els domassos estrenats per les recents Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 i les senyeres, pregonant la Festa Major de Sant Joan Baptista.

PUBLICITAT