Del 17 al 25 de juny, Ràdio Ciutat de Valls us oferirà una programació especial al voltant de la festa major de Sant Joan 2022. L’agenda d’actes del dia, cròniques, entrevistes i molt més durant els nou dies de celebració.

PUBLICITAT

D’altra banda, la ràdio digital de la capital de l’Alt Camp emetrà un programa especial el proper dijous 23 de juny amb motiu de la Nit de Completes. A partir de les 21 hores i fins a la seva finalització, des de la plaça del Blat, us explicarem en directe l’Anada i Sortida  de Completes amb la participació del seguici cerimonial, el ball de l`àliga a l’interior de l’església Arxiprestal de Sant Joan, i l’actuació castellera a l’antiga a càrrec de les dues colles dels Xiquets de Valls.

El programa especial de la Nit de Completes estarà dirigit i presentat per Èric Rosique, David Prats i Marina Pérez.

PUBLICITAT