Aquest divendres 17 de juny a les 10 de la nit es podrà seguir en directe la gala final del programa de TV3 ‘Eufòria’ en una pantalla gegant instal·lada per l’Ajuntament de Valls a la plaça del Blat. D’aquesta manera Valls vol mostrar el seu suport a la vallenca Mariona Escoda, finalista del programa que s’enfrontarà a la Núria i el Triquell.

PUBLICITAT

Mariona Escoda, nascuda l’any 2001, ha estat vinculada al món de la música des de ben petita. S’ha format en cant clàssic, cant modern, violí i piano i en l’actualitat compagina la música amb els seus estudis universitaris en logopèdia. Escoda, als 12 anys ja actuava com a cantant solista i violinista en grups musicals.

També ha protagonitzat videoclips com el de la cançó «Mil sabors», d’una campanya per promocionar la fruita de Catalunya, o «Don’t stop me now» amb motiu de Reus Capital de la Música 2018.  També ha posat la seva veu en l’actual «Himne de la Colla Vella dels Xiquets de Valls» i ha col·laborat en programes de ràdio i televisió.

Quan tenia 18 anys va publicar el seu primer single «8 de Març», amb motiu del Dia internacional de la Dona. La lletra va ser a càrrec de l’escriptora i poetessa Maria-Mercè Marçal. Amb 20 anys va publicar el seu primer treball discogràfic «Tal com havia de ser», que es va estrenar al Teatre Principal de Valls durant les Decennals 21+1.

PUBLICITAT