L’Escuderia Costa Daurada organitza aquest dissabte 18 de juny la XVII edició del Ral·li Clàssics Perafort-Tarragona. Enguany comptarà amb la participació de 35 vehicles  matriculats com a clàssics, és a dir, que com a mínim tenen 30 anys. A més, hi haurà la presència de models mítics com el Renault 5, el Peugeot 205 o el Volkswagen Golf, entre d’altres.

PUBLICITAT

El president de l’escuderia Costa Daurada, Jaume Brunet, anima a la gent a acostar-se a veure els trams que tocaran “moltes comarques”. Aquestes seran l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell, aquesta última a la província de Lleida. Per altra banda, el president de l’entitat organitzadora també ha volgut reflexionar sobre el futur dels vehicles clàssics amb les noves restriccions mediambientals. 

El ral·li començarà el primer tram a Querol a les dues i sis minuts de la tarda i competiran en regularitat, és a dir, que els participants hauran d’intentar fer un temps específic predeterminat.

PUBLICITAT