Foto Sant Joan a Valls

S’acosta la festa major de Sant Joan. Encara que el tret de sortida oficial no és fins dilluns 20 de juny,  aquest cap de setmana ja hi haurà el primers actes previs. La nova regidora de Cultura i del grup municipal de Junts per Valls, Laia Castells, en una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, ha destacat que s’han programat actes per a tots els gustos i que s’incideix en el paper de la dona creadora.

Foto Sant Joan a Valls
PUBLICITAT

Lucrecia, Els Catarres, Sara Roy, The Tyets, Maria Jaume, Joel Joan i Santa Salut són alguns dels caps de cartell de Sant Joan 2022.

En l’àmbit de cultura popular, s’incorporen els balls de cavallets i de pastorets al seguici cerimonial adult. La Flama del Canigó iniciarà la seva entrada en el Monument dels Xiquets de Valls. D’altra banda, Pilarín Bayés serà nomenada aquest diumenge Ambaixadora dels Xiquets de Valls.

Una de les novetats de la festa major d’enguany és la creació d’una nova comissió de treball per la Diversitat Funcional. Castells ha afirmat que és una prova pilot per implementar-ho en el futur en altres festes de la ciutat.

La festa major de Sant Joan 2022 finalitzarà dissabte 25 de juny, a la nit, a la zona esportiva del Fornàs, amb un Piromusical a càrrec de la pirotècnica Igual de Canyelles.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a la regidora de Cultura, Laia Castells, a la pàgina web de Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT