El Pius Hospital de Valls, amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei a l’usuari, està ampliant progressivament la seva dotació d’habitacions individuals. Precisament aquest mes de juny, el centre sanitari ha estrenat tres noves habitacions individuals que s’han reformat completament amb l’objectiu de fer-les més acollidores i confortables.

PUBLICITAT

Amb aquestes tres noves estances, el Pius Hospital compta ja amb 14 habitacions individuals a disposició de tots els serveis mèdics del centre per a l’hospitalització de pacients. Un dels àmbits més beneficiats per aquesta ampliació serà el de l’àrea de Parts ja que, amb les noves habitacions, el Pius Hospital pot garantir ja que la totalitat de famílies que donin a llum al centre sanitari vallenc disposin d’habitacions individuals. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; i el regidor de Salut i president del consell d’administració del Pius, Martí Barberà, han visitat aquest dimecres les habitacions. També ho ha fet la gerent del centre, Noemí Nieto, que ha posat en valor la capacitat de confort que tenen.

El Pius Hospital millora així la qualitat envers les famílies i reforça un servei estratègic i dels més valorats per les usuàries i usuaris com és l’àrea de Parts. Cada any neixen al Pius més de 300 infants i, tot i la davallada generalitzada de la natalitat a Catalunya, en el cas de l’Hospital de Valls el nombre de naixements pràcticament s’ha mantingut estable en els últims dos anys.

PUBLICITAT