El Club Bàsquet Valls Lear d’Albert del Rey ha presentat aquest dijous quatre noves jugadores de cara a la nova campanya a la Primera Catalana femenina. Són Cristina Barreira, Irene Jiménez, Àngels Ciurana i Tània Cabré. Totes elles arriben procedents del júnior Preferent del TGN Bàsquet i les coneix a la perfecció el nou tècnic de les vallenques. Precisament, del Rey destaca que és positiu rejovenir la plantilla amb jugadores que mostren il·lusió de jugar al Joana Ballart.

PUBLICITAT

Cristina Barreira es defineix com una jugadora disposada a treballar amb esforç i constància des de la seva posició de base.

Pel que fa Irene Jiménez, exterior que pot jugar de 2 o de 3, confessava les seves ganes de començar el nou projecte.

L’Àngels Ciurana és una jugadora que, des de la posició de 4, ajudarà l’equip amb la seva visió de joc.

Finalment, la Tània Cabré, una pivot amb boc joc interior, assegurava que ve a Valls a aprendre i gaudir d’aquesta experiència.

En les properes setmanes, el CB Valls femení anunciarà algunes peces més per completar l’engranatge. Actualment, la plantilla està de vacances i tornarà a trepitjar la pista dimarts 16 d’agost, data d’inici de la pretemporada.

PUBLICITAT