Continua la planificació de la temporada 2022-2023 de la Unió Esportiva Valls a 1a Catalana.  La direcció esportiva del club acaba la setmana amb l’anunci de dues renovacions: Xavi Fabra i Kako.

PUBLICITAT

Fabra encara la quarta temporada vestint la samarreta blanc-i-vermella com a extrem dret. La seva presència en aquest últim any ha estat més reduïda per una lesió que va patir en la primera jornada de lliga al camp de l’Igualada. Malgrat això, durant la segona volta ha estat molt utilitzat per Manel Cazorla.

Pel que fa Carles Roura “Kako” arribava al club el desembre del 2021, coincidint amb l’inici del mercat d’hivern, per reforçar el mig del camp. Tot i no marcar cap gol, les faltes laterals o els córners que ha picat han ajudat a empènyer la pilota amb el cap dins de la porteria.

D’altra banda, la UE Valls ha confirmat la primera baixa del curs. Es tracta d’Albert Alfonso. El fins ara porter titular canvia d’aires i la temporada que ve jugarà al Vilanova, equip que es troba a la mateixa categoria.

PUBLICITAT