Aquest diumenge 19 de juny, a dos quarts d’una del migdia, a la placeta del Museu Casteller, tindrà lloc la proclamació de l’Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2022 i el sorteig de l’ordre d’actuació de la diada de Sant Joan.

PUBLICITAT

El títol d’Ambaixadora recaurà a la il·lustradora Pilarín Bayés per la seva contribució en la difusió del fet casteller en les seves publicacions.

La jornada comptarà amb pilars de la Colla Vella i la Colla Joves. A més, un intèrpret de llengua de signes facilitarà la comprensió de tot l’acte.

En l’àmbit casteller, aquest cap de setmana les dues colles vallenques no tenen compromisos a plaça, però si es tancaran als locals d’assaig. Tant divendres a la nit com dissabte a la tarda, ambdues formacions han convocat assajos per preparar les diades de Completes i Sant Joan, previstes pel 23 i 24 de juny.

PUBLICITAT