Un cop exhaurit el cap de setmana d’actes previs, la festa major de Sant Joan 2022 dona el tret de sortida aquest dilluns amb, entre d’altres, la proclamació de la Santjoanera, la tronada i la primera nit de revetlla.

PUBLICITAT

L’activitat començarà, a tres quarts de sis de la tarda, a la plaça del Blat, amb el lliurament del xumet de l’ós. Una hora més tard, al saló de plens de l’Ajuntament, hi haurà l’acte de proclamació de la Santjoanera que enguany recaurà a mans de la Unió Anelles de la Flama amb motiu del 50è aniversari.

A dos quarts de vuit del vespre, l’àliga sortirà al balcó del saló de plens de la Casa de la Ciutat, al so de la cobla de ministrers Bufalodre, per anunciar la Festa Major de Sant Joan. Seguidament tindrà lloc lloc la petada de globus amb Olga Trilles.

A les vuit del vespre, des de la plaça del Blat fins al Pati, hi haurà l’acte d’anada a la Tronada amb la participació de la primera geganta inclusiva, Frida, que ballarà a la plaça del Blat. A més, la senyera de la Ciutat serà portada per la Santjoanera 2022, la Unió Anelles de la Flama. També hi participarà la corporació municipal i els ministrers Bufalodre.

Al Pati, a dos quarts de nou del vespre, es disparà la tronada inaugural a càrrec de la pirotècnica Reyes Martí Miró, de la Pirotècnica Martí, de Burriana, al País Valencià.

Per cloure la primera jornada de la festa major, a les onze de la nit, a la plaça de l’Oli, es farà la revetlla amb el grup de versions Les Que Falta Band.

PUBLICITAT