La Unió Esportiva Valls i l’Escola Valls Futbol han arribat a un acord per què a partir de la imminent temporada 2022-2023, els blanc-i-vermells tinguin un filial a 4ta Catalana. L’equip estara format per aquells jugadors que han finalitzat l’etapa de juvenil i també altres jugadors de la comarca.

PUBLICITAT

Un filial que tindrà com a objectiu que les entitats vagin de la mà per aconseguir un objectiu comú: consolidar-se a la categoria o intentar tornar a la Tercera Federació amb una base sòlida i arrelada al territori. Així ho valorava el president de la Unió Esportiva Valls, Francesc Martí.

En els propers dies, la Unió Esportiva Valls i l’Escola Valls Futbol donaran a conèixer tots els detalls en sala de premsa a més de presentar tot el cos tècnic i els jugadors que conformaran del filial de la Unió Esportiva Valls B.

PUBLICITAT