L’humor d’El Gran Comediant, la darrera obra de teatre de Joel Joan i Héctor Claramunt, farà aturada a Valls aquest dimecres 22 de juny. L’actuació, inserida en el marc de la Festa Major de Sant Joan 2022, es podrà veure al Centre Cultural de Valls, a les 21 hores.

PUBLICITAT

Després de l’èxit esclatant d’Escape Room —que ja ha superat la xifra dels 250.000 espectadors en la versió catalana—, el binomi dramatúrgic conformat per Joel Joan i Héctor Claramunt porta a escena un nou text escrit a quatre mans en el qual es parodia el món dels actors amb una història en la qual entren en joc, entre d’altres, l’amistat, l’ambició professional i la rivalitat.

Pel que fa al repartiment, a banda del mateix Joel Joan, que assumeix un paper protagonista, el públic podrà gaudir, en aquesta obra, de les interpretacions dels actors Xavi Mira, Sandra Monclús, Àfrica Alonso i Eduard Muntada.

El Gran Comediant aborda el procés de degradació de l’amistat entre el Llorenç i l’Ernest, dos amics de tota la vida que comparteixen ofici. Malgrat disposar d’una mateixa vocació, les seves trajectòries es presenten, inicialment, com desiguals.

Així, mentre que el Llorenç ha vist com la seva fama creixia, l’Ernest, que no ha corregut la mateixa sort, dubta si llençar la tovallola.

PUBLICITAT