Coincidint amb la primera jornada de la festa major de Sant Joan, el saló de plens de l’Ajuntament de Valls acollia aquest dilluns la proclamació de la Santjoanera 2022 a la Unió Anelles de la Flama. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Dolors Farré, amb la participació dels regidors i les regidores del consistori.

PUBLICITAT

A banda, l’àliga de Valls va sortir al balcó de la Casa de la Ciutat per simbolitzar l’esclat de Sant Joan 2022. Seguidament, Sandra Rossi explicava el conte de la Festa Major des del mateix balcó on, poc després, esclatava la petada de globus amb l’Olga Trilles.

La festa la carrer continuava amb la ballada, a la plaça del Blat, de la geganta Frida, la primera geganta inclusiva, que donava pas al toc manual de campanes als campanars de Sant Joan, el Carme i Sant Antoni. A dos quarts de nou del vespre, al Pati, tenia lloc l’encesa de la Tronada dirigida per la pirotècnia Reyes Martí i Miró.

A la nit, la plaça de l’Oli, va ser l’escenari de la revetlla jove amb Les Que Falta Band, formació que va interpretar des de ritmes llatins, fins als èxits més actuals.

PUBLICITAT