Aquest mes de juliol, la regidoria d’Acció Cívica i Joventut de l’Ajuntament de Valls organitza la novena edició de l’Estiu Actiu, el programa d’activitats que es desplegarà de l’1 al 23 de juliol a Valls. Amb aquesta iniciativa es vol consolidar i ampliar el cicle ludicofestiu de la ciutat, i potenciar les activitats comunitàries durant l’estiu en diversos espais de la ciutat, especialment, en localitzacions del Centre Històric.

PUBLICITAT

L’Estiu Actiu d’aquest 2022 compta amb un total de 35 propostes d’activitats dividides en diferents categories. Es tracta d’una programació oberta a tots els públics que, més enllà d’oferir activitats formatives, de lleure, d’oci, culturals pretén generar un espai de trobada i de participació. Per altra banda, la majoria d’activitats de la programació són gratuïtes per fer-la accessible al conjunt de la població. La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Bàrbara Flores, ha definit la present edició com la de la represa després de dos anys de restriccions.

Les inscripcions a les activitats s’obriran a partir del dilluns 27 de juny a les dependències del Centre Cívic, fins a esgotar les places.

PUBLICITAT