Després de dos anys sense fer-les per culpa de la pandèmia, tornen les diades castelleres de la festa major de Sant Joan, a la plaça del Blat, amb les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

Com a aperitiu, aquest dijous, a la nit, tindrà lloc l’actuació a l’antiga amb motiu de Completes. Per la seva banda, divendres, a la una del migdia, hi haurà la diada de Sant Joan.

Els últims assajos indiquen que, en principi, la Colla Vella prepara el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de 6, encara que també ha assajat el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7 amb folre. La Colla Joves buscarà el 3de9 amb folre, el 5de8, el 2de8 amb folre i el pilar de 6.

És un repertori de castells que ens situa a la temporada 2013. Des d’aleshores ençà, Sant Joan sempre havia tingut algun intent de castell de gamma extra. Si el programa es compleix serà digne de ser celebrat, tenint en compte les dues temporades d’inactivitat.

La diada de Completes es podrà seguir aquest dijous, a partir de les onze de la nit, dins del programa especial de la Nit de Completes conduït per Èric Rosique, David Prats i Marina Pérez.

Pel que fa la diada de Sant Joan de divendres, unes hores després de la seva finalització, podreu escoltar la crònica.

PUBLICITAT