Aquest dijous 23 de juny, vigília de Sant Joan, continuen els concerts al Pati, a la plaça de l’Oli i a l’aparcament de l’Hort del Carme. Totes les actuacions començaran a un quart d’una de la matinada.

PUBLICITAT

A la plaça de l’Oli, hi haurà el concert amb Susannes. La cantautora vallenca presenta el seu tercer disc “Transhumància”. Una proposta musical per apropar la terra a les persones que no hi tenen accés o no s’ho han plantejat. Un univers sonor capaç de transportar-nos als indrets on ella ha crescut, que han estat la seva inspiració i que formen part de la seva trajectòria vital.

Al Pati, hi haurà la revetlla de ballables amb l’orquestra Rosaleda. Les parelles ompliran la plaça i ballen les cançons del repertori de la Rosaleda, que recorre ballables tan populars com el pasdoble, les ranxeres, els boleros o el txa-txa-txà, entre molts altres que fan gaudir a tots els assistents.

Finalment, a l’aparcament de l’Hort del Carme, serà el torn del concert Solsticidi amb Lucrecia, Sara Roy, Tesa i DJ Extasay.

PUBLICITAT