Els Teatres de Valls presenten la programació de l’abonament per la nova temporada de tardor. Aquesta consistirà en tres espectacles que s’escenificaran a l’escenari del Centre Cultural. Les obres són “El llop: Terra Baixa”, el clàssic d’Àngel Guimerà versionat pel programa de TV3 i dirigit per Àngel Llàcer; “De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda”, una producció del Teatre Nacional de Catalunya; i “L’oreneta”, protagonitzada per Emma Vilarassau i Dafnis Balduz.

PUBLICITAT

L’abonament per a poder acudir a les representacions teatrals es podrà adquirir a partir del dilluns 4 de juliol a les 10 del matí. La venda d’entrades començarà aquell mateix dia, per una banda, a les taquilles del Teatre Principal de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda, fins al divendres dia 8 de juliol. I, per altra banda, també es podran comprar per Internet a través de la pàgina www.valls.cat.

PUBLICITAT