El Patronat Municipal d’Esports va començar les activitats esportives d’estiu el passat dilluns 27 de juny. Aproximadament 900 infants i joves de fins a 18 anys s’han apuntat, una xifra semblant a les d’abans de la pandèmia. Aquests es dividiran en diferents torns fins al final de juliol.

PUBLICITAT

Els nens d’entre 4 i 6 anys porten a terme les activitats englobades en el Mini Esportiueig, i els de 7 a 11 anys en l’Esportiueig. Per altra banda, també hi ha un campus de natació per a partir dels 8 anys, on es fan activitats per a millorar i perfeccionar diferents estils natatoris o practicar waterpolo, natació sincronitzada o socorrisme, entre d’altres.

Per altra banda, també els més petits a partir de 4 anys en endavant podran acudir als cursets de natació amb una durada de dues setmanes durant dos torns al Fornàs. Amb aquest s’ofereixen diferents nivells d’aprenentatge segons l’edat per a millorar les habilitats motrius bàsiques aquàtiques. També hi haurà activitat a la piscina pensada per a nadons.

Per un altre costat, les persones adultes i gent gran, a més de les activitats proposades per als abonats i abonades, el Patronat d’Esports continua oferint els tastets d’estiu. Es tracta d’un programa d’activitats de gimnàstica hipopressiva i Ioga lyengar. Aquestes comencen aquesta setmana i encara hi ha alguna plaça disponible.

PUBLICITAT