Aquest dijous 30 de juny se celebrava, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Valls, el lliurament de la catorzena edició del concurs de decoració floral del Barri Antic “El Barri en Flor”. L’acte comptava amb la participació del veïnat, comerços guanyadors i de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; i els regidors de Comerç i Turisme, Òscar Peris; i el de Medi Natural, Manel Odina.

PUBLICITAT

El premi al Millor Carrer Guarnit, dotat amb 300 euros en vals de compra als comerços de Valls ha estat per a la proposta realitzada per Eulàlia Olivé al carrer dels Jueus. Per altra banda, en la categoria individual, els dos primers premis dotats amb 250 euros en vals, han estat per al millor «Balcó Verd» per a Júlia Jofré del carrer del Carme, mentre que el premi al «Balcó Creatiu» ha estat per Albert Oliva del carrer Sant Antoni.

En la categoria de comerços el primer premi, dotat amb 250 euros en vals, ha estat per l’establiment de Cal Blanco, de Rosa Barrufet i elaborat conjuntament amb Dúnia Rodon. Pel que fa al Premi a l’Ús de Material Reciclat, dotat amb 100 euros en vals de compra, que distingeix al comerç amb una especial sensibilitat en la composició i decoració de l’aparador utilitzant material reciclat, s’ha atorgat la botiga Chic Bebé, de Joana Ollé. Finalment, en referència als Premis de les decoracions de les façanes o comunitat de veïns, el primer premi, dotat amb vals per valor de 250 euros, és per Mireia Aubareda del carrer del Carme. 

PUBLICITAT