El filial de la Unió Esportiva Valls dona les primeres passes. Aquest dijous 30 de juny, a l’estadi del Vilar, tenia lloc la presentació del primer entrenador que dirigirà l’equip a Quarta Catalana en la temporada 2022-2023.

PUBLICITAT

El tècnic de la UE Valls B és Marc Miquel “Marmi”, el qual compta amb experiència a les banquetes a les categories inferiors de l’Escola Valls Futbol. A més, va ser segon entrenador de Manel Cazorla al juvenil del Gimnàstic de Tarragona.

Tot i que hi ha ganes d’assolir l’ascens a 3a Catalana, “Marmi” pretén que el filial sigui competitiu i quedi el més amunt possible a la classificació.

Fins al moment, hi ha una plantilla amb 16 futbolistes (3 porters, 4 defenses, 4 migcampistes i 5 davanters).

La UE Valls B preveu començar les sessions d’entrenaments de la pretemporada 2022-2023 a partir de finals d’agost.

PUBLICITAT