La Colla Joves Xiquets de Valls té un compromís aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, a Tarragona, a la diada del Pla de la Seu. A falta de l’assaig d’aquest divendres, els de la camisa vermella hauran de decidir si busquen descarregar el 3de9 amb folre que deixaven carregat en la passada diada de Sant Joan o opten per rodar les construccions de 8 pisos.

PUBLICITAT

A la capital tarragonina, els del carrer d’en Gassó compartiran plaça amb els Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i els Nens de Vendrell.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls descansa aquest cap de setmana. Els rosats tornaran a les places dissabte 9 de juliol, a la tarda, a la diada de les Cultures d’Altafulla acompanyats de la colla local, els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca.

PUBLICITAT