Resultat positiu de la Colla Joves Xiquets de Valls al Pla de la Seu de Tarragona. A pesar de descartar el 3de9 amb folre, els del carrer d’en Gassó, aconseguien, dissabte a la tarda, uns bons registres amb el quart 5de8 de l’any, el 3de8 i el 4de8. S’acomiadaven amb un vano de 5.

PUBLICITAT

La propera sortida de la Colla Joves serà diumenge, a les dotze del migdia, a la festa major de la Riera de Gaià, on compartiran plaça amb els Nois de la Torre.

Tornant al Pla de la Seu, els grans protagonistes van ser els Castellers de Vilafranca. Els penedesencs es van anotar el millor resultat des de l’esclat de la pandèmia amb el 4de9 amb folre, el 3de9 amb folre i el 4de8 amb el pilar. Com a colofó, s’atrevien amb la gamma extra i descarregaven el pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Xiquets de Tarragona commemoraven el 50è aniversari, que haurien d’haver celebrat el 2020, carregant el primer 2de8 folrat del curs. Els ratllats també completaven el 3 i el 4de8

Els Nens del Vendrell sortien de plaça amb el 4de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7 amb el pilar. A la ronda de pilars, alçaven un pilar de 5 i dos pilars de 4.

Del primer cap de setmana de juliol, ens fem ressò del resultat dels Minyons de Terrassa a la seva festa major. Els de la camisa malva aconseguien completar el primer 3de9 amb folre de l’any. A més, plantaven el 2de8 amb folre, el 5de8 i el pilar de 6.

PUBLICITAT